Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart höst Haiku


Höstförnimmelse

Gräsmattan färgas guldgul

Av dalande löv




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-31 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin bild...
2014-09-04

  Connie
Vackert mjuk höstlig!
2014-09-02

  anits VIP
Så sant, nu börjar dom vackra höstfärgerna komma!
2014-09-02

  Teresia Ridell
Varmt målande om just det skönaste som hösten har att bjuda.
2014-08-31

  louisegirl
Fint..
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP