Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag vet inte

 

jag är så trött

på allt och alla

vet inte vad

jag ska göra

eller ta mig till

 

det känns som jag duger

bara när jag behövs

som hjälp

på ett eller annat sätt

annars är det tyst

så tyst

så jag kan höra

en knapphål falla

 

jag vet inte

vad jag ska ta mig till

gråten växer

känner att den är på väg

men jag håller emot

kanske inte så bra

 

jag vill ju inte egentligen visa

hur dåligt jag mår

jag är ju den jag är

den som alltid ställt upp

fast det kanske inte passat

eller jag bara velat vara hemma

 

i morgon är en ny dag

den vet jag ingenting om

veckan som kommer

har jag skrivet upp

vad jag ska göra

 

städa och tvätta bilen

innan kylan kommer

och nätterna blir kalla

 

allra först

ska jag köra

det jag rensat bort

från min rabatt

till återvinningscentralen

det blir på tisdag

för då är den öppen

 

jag har lovat baka bullar

till det som sker på söndag

i vår hembygdsgård

det kändes lättats att göra

då får jag vara hemma

och göra det jag tycker om

att baka

 

när söndagen kommer

har vi en dramatiserad vandring

efter en gammal väg

det brukar vara populärt

att komma och vara med på den

efteråt komma in och fika

i vårt mysiga café

 

jag ska sköta om kassan

och ta betalt för fikat

efter det

blir mina dagar mina

som jag ska försöka fylla med något

som får mig att må bättre

inte känna att livet är meningslöst

så som jag nu känt

det en längre tid

 

 

anits 31 augusti 2014

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-31 19:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Här är du i alla fall uppskattad för den du är...kram på dej...
2014-09-04

  Fem hjärtan VIP
Kan förstå hur du känner..Kramar om!
2014-09-03

    Monica Kvist VIP
Stina! När ska du börja inse att du är värdefull för många? Allt det du gör kommer ju från hjärtat. Stor kram!
2014-09-02

    Dan Myrbeck
Jag är uppriktigt ledsen att det finns
människor som får andra människor
att känna som du känner.
2014-09-01

    ej medlem längre
Du är säkert så älskad å ingen bara en har sagt att min tidning är bra! Det försöker jag råda bot på så småningom.
Jag måste ju ändå göra gärningar!
2014-09-01

  Bibbi VIP
Står med Dig i förbön och kramar om!
2014-08-31

  Lars Hedlin
Stark är sådan känsla..kramar om dig varmt!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP