Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönemattan

You don't get it

do you


Man kan inte ta betalt

för vatten


Jag stjäler inte

jag bara tar det som är mitt


Själen gav jag till Gud

den tillhörde honom


Mina dikter sålde jag

för att kunna köpa

ett par nya skor


pengarna fick banken


och när jag frågade

vad de skulle andvända dem till

svarade de;

vi ska samla dem I en hög

och när den dagen kommer

ska vi muta Gud


Så det enda jag har kvar

är bönemattan


och min rädsla

för att möta Kärleken







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-01 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP