Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig tala.................



Låt mig tala.

Du behöver inte minnas mina ord.

Jag försöker bara förstå

Det jag talar om just nu.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-01 07:00



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
En dikt att fundera över. Bra!
2014-09-14

    ADI Nehlin
berör
2014-09-10

    ej medlem längre
Den texten var det knorr i...som det kan vara ibland!
2014-09-06

    Annika J
Det stämmer! Vårt tal som en bearbetning och ett sökande.
2014-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt...
2014-09-04

  Nitram P
Just så kan det vara ibland! Fin iakttagelse!
2014-09-02

  Connie
Gillar mycket!
2014-09-02

  anits VIP
Mycket bra skrivet, något att tänka på!
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Det talade ordet är ofta tydligare än tanken.
2014-09-01

    ej medlem längre
Häftig! Gillar!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP