Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS - haiku

Ta natten och gå

låt ljuset komma åter

lysa upp mörkret




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-01 17:03



Bookmark and Share


  Connie
Liten text som lyser upp varje vrå i hjärtat!
2014-09-02

  Angel of love
Ljuset är alltid starkare. Väldigt fin text.
2014-09-02

  Tobias Haglund
Jag tolkar den som att någon varit deprimerad och är på väg att "återställas". Givetvis går den att tolka på andra sätt. Exempelvis som solens haiku. Bra skrivet oavsett och filosofiskt djup.
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Text att tycka om!
Ingen vill leva i mörker.
2014-09-01

  Lars Hedlin
Gott och fint just så!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP