Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyra

När solen kommer fram under morgonen
Står träden och vinden stilla
Skillnaden mellan ljus och skugga
Möts och beskrivs med speciella tecken
Under tiden går vår blick vilse i verkligheten
Medan skuggan av morgonen
Går först i vattnet och sedan blir ett med det

När gryningen väl kommer fram
Har de lystringssignaler till oss med sig
För att kunna leda oss genom dagen

Medan dyningen i sina ljusa nyanser
Avslöjar ljusets och vattnets hemligheter
Därefter simmar den med de övriga
Mot evigheten




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 144 gånger
Publicerad 2014-09-01 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson