Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkväll vid kusten

Långt därute,
bortom havsbandet,
fräser och kokar vågorna.
Dånet från solnedgången
är utom hörhåll.

Smygande länkar skymningen
skugga vid skugga
till ett nät utan maskor
som fångar allt.

I mörkret är havet osynligt
men märks av vågornas ljud
och en sval bris
som bär sälta i luften.




Fri vers av Nitram P
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-01 22:37



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackra bilder
målar du upp
för oss.

2014-09-05

    Annika J
Dikten väcker längtan efter havet.Mycket vacker!
2014-09-05

    Monica Kvist VIP
Den var utomordentligt vacker!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P