Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid regnbågens slut

Nej

åter igen

ni har vänt upp

och ner

på alltihop


budskapet

är hopp

inte förtvivlan


helvetet

finns under oss


som lindansare

går vi över det


som flyttfåglar

kommer vi alltid tillbaka


som barnets

första

vingliga cykelfärd


återseendet

med ditt livs kärlek


min älskade det är över nu


så hämta pinnar

till vårt nya bo


sorgen som tyngde dina axlar

har Gud lyft bort


och som en liten flicka

springer du skrattande

mot stranden


se hur lätt draken

stiger mot skyn

nu när vi slipper denna världens tyngd


var inte rädd


vi kan gå på isen

över havet

som skilde oss åt


I ett moln av damm

rider vi på våra hästar

bort från smärtan


vid regnbågens slut

finns skatten


och det är ju den vi söker


så ge aldrig någonsin upp















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-02 11:44



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Bra beskrivet om tillvarons bräckliga
kamp att vilja överleva... att inte ge upp sökandet efter vårt mål!
2014-09-02

  genni VIP
Blir så berörd av dessa ord, bokmärker!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP