Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GALENSKAP

 

Mellan

väggarna

ekar

tomheten

tyst

 

sagda

outtalade

ord

talar

klarspråk

 

galenskap

av längtan

och saknad

klöser

i hjärtat

 

Kom hit!!!

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-02 17:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Exakt så mycket bra i ton och känsla!
2014-09-03

  Peter Stjerngrim VIP
Inte läge för humor egentligen,
men kanske tänkvärt och likväl
tillämpligt också i denna situation
du så väl förmedlar ...
litet citat
'' Man behöver inte vara galen
för att vara här ... men det hjälper ...''
2014-09-03

  Lehva VIP
Starkt att kunna längta så...
Hoppas din längtan är möjlig.
2014-09-02

  Valter Örn VIP
Mycket bra och talande vers. Har fäst mig särskilt i "sagda outtalade ord talar klarspråk"
Kan tänka mig hur tankarna går...
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Klockrent!
Precis så är det!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP