Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRA POETVÄNNER OCH ANDRA LÄSARE!

 

Jag är så glad

att ni läser

det jag

skriver

applåderar

och kritiserar

 

aldrig

trodde jag

att så många

ville läsa mig

när jag började

skriva här

 

nu firar jag

50 000 läsningar

och det känns

underbart!

Jag är tacksam

och stolt!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-09-02 19:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vad kul, grattis! Och tack för ömsesidig läsning :)
2014-09-08

    Dan Myrbeck
Och nu har du fått en
till läsare/skrivarvän!
2014-09-06

  Margareta Wersäll
Grattis min vän, du är väl värd all uppmärksamhet! Kram.
2014-09-03

  Lars Hedlin
Du skriver med inre passion och kärlek och sådant uppskattas alltid..kram
2014-09-03

  Connie
Grattis min vän! Gillar ditt sätt att skriva!
2014-09-03

  Valter Örn VIP
Grattis Elisabeth Jag uppskattar dina texter!
Det är underbart att detta vårt forum finns, där vi kan föra ut våra tankar och kommunicera med varandra på olika sätt. KRAM
2014-09-03

  stig wikman
Grattis Elisabeth.

Klart jag läser dig .
Du är en av mina
FAVOS.

KRAM.
2014-09-03

  Tobias Haglund
Grattis! :)
2014-09-02

  M M Mannheim VIP
De 50.000 kommer du säkert att dubblera.
2014-09-02

  Angel of love
Du är värd varje applåd varje liten uppmärksamhet, du är så bra <3
2014-09-02

    ej medlem längre
Du förtjänar all uppmärksamhet!
2014-09-02

  Peter Olausson VIP
mäktigt med respons - fortsätt skriv, vi är många som fortsätter att läsa
2014-09-02

  bittemi VIP
Grattis! Du har anledning att vara stolt. Tycker om dina texter
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Grattis!
Här kommer en till.
2014-09-02

  Ponkla
Jag får inspiration av att läsa dina texter ibland, så tack själv för att du skriver!
2014-09-02

  Hon kallar sig poet VIP
Det är D som är meningen :) vi ska läsa varandras och ge kommentarer och feedback och uppmuntran är alltid bra!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP