Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Du

Jag


Jag sitter här



Och du



Du sitter där



Ett mellanrum mellan oss


Som inte


Funnits där förut

Blir plötsligt synligt




Övriga genrer av enklarader
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader