Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi färdas längs med kusten

Vi färdas längs med kusten
Ett virrvarr av känslor sköljer över mig
Och jag ser mig om
Där står du
Och försöker nå min hand
Jag tar emot den och drar dig närmare
Vinden blåser i ditt hår
Och jag ser dig le
Det är här, hos dig
I din varma mjuka famn jag vill vara
Jag vill alltid vila mot ditt bröst
Och höra dina andetag
Medan vinden brusar i bakgrunden.




Fri vers av enklarader
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-04-21 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader