Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla hjärnspöken

Mina hjärnspöken ska inte vinna över mig
De ska inte ta över mitt liv
Jag vet nu
Att det inte är farligt
Om man blir ledsen
Man kan alltid göra nya tag
Få nya chanser
Om man bara
Vågar falla
Då och då




Fri vers av enklarader
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-04-21 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader