Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ser han mig inte

Varför kollar han inte?

Varför ser han inte mig när jag står här

Med fixat hår och målade ögon

Varför kollar han inte åt mitt håll?

Jag ser på honom

I smyg

Hela tiden




Övriga genrer av enklarader
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-31 16:50



Bookmark and Share


  axveronika
ja så på pricken fångat
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader