Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love you baby

För,

Jag är lycklig
När jag är med dig.
Och
Jag blir lycklig
När jag ser dig glad.

Och jag blir glad
När du är lycklig
Och ser mig glad




Fri vers av enklarader
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-04-21 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader