Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ben

Dina ben är så vackra
Håret är mjukt
Dina ärr har läkt fint
Du har några prickar men det gör ingenting
Och du är så len
Jag älskar när
Du lägger ditt ben över mitt
När jag får känna din värme
Och din tyngd
Som är det enda som får mig lugn.




Fri vers av enklarader
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-04-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader