Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man borde ha ta serum i förebyggande syfte!


Serum

Jag är 

en skrikare 

en klösare

en bultare

Snäll flicka, armerad med kärlek

Uppdämd

till bristningsgränsen

 

Orden driver kärlekskrankt

med mig

In the middle of nothing

står åtrån

och kräver 

antikroppar 

mot passionen




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 265 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-09-03 11:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt drev i denna...så starkt så det nästan brister. Bra!
2014-09-08

  menspoeten
Du är otroligt bra, stark, som eld, vackert!
2014-09-04

  KattenKin VIP
Gillar och känner igen.
2014-09-04

  Angel of love
Du är född med passionen och åtrå, och den uppskattas.
2014-09-04

  Ingrid Trolle
Passion är ett svårt tillstånd
inte att förväxla med den
riktiga kärleken. Passionen
svalnar, fast man inte tror
att det är möjligt, men det
är det. Du ska få se.
2014-09-03

    ej medlem längre
Det låter jobbigt...
2014-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Passion regerar allt! Går inte att komma undan. Den lever sitt eget liv. Mycket bra diktat om denna insikt.
2014-09-03

    ej medlem längre
Tycker mycket om!
2014-09-03

  M M Mannheim VIP
En dikt full med passion, även uppdämd passion är ändå bara passion.
2014-09-03

    Dan Myrbeck
Alla kroppar kräver
antikroppar,
alla utom
antikkroppar!

* * *

Mycket bra och
annorlunda!

2014-09-03

  Annie b'larsson VIP
Snyggt!

Ibland är kärleken helvetet. och ingenting kan man göra åt det. det finns liksom ingen avstängningsknapp
2014-09-03

  Tobias Haglund
Jag tolkar det som en åtrå starkare än romansen i kärleken. Är jag korrekt ute? Välskrivet oavsett tolkning. :)
2014-09-03

    ej medlem längre
Styrkan i dina ord känns.
2014-09-03

  Bjarne Nordbö
Perfekt plitat.

2014-09-03

  Lars Hedlin
Gillas..Du är du och det är vi glada för här ;) kram
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie