Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ls gärna TRASA, LUMP


SIDEN, SAMMET

 

Frasigt siden

vänslas

med bröstens

sensibla knoppar

 

len sammet

dekorerar

rosens

svullna läppar

 

inför nattens

mörka andetag

i flämtande

begär

 

sjufalt mättat

när morgon

vaknar

solbelyst




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-03 17:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Läste den andra först.

Stark kontrast!
2014-09-06

    ej medlem längre
Sensuella rader som andas sköna känslor..
2014-09-04

  Lars Hedlin
En fin text!
2014-09-04

  Tobias Haglund
Vilken berg-och-dal-bana det är att läsa dina två senaste texer. Jag läste Trasa, Lump först, och nu denna. Tror att jag gjorde mig själv en otjänst. Borde ha läst i korrekt ordning. Denna text var fylld med åtrå och passion. Men den var också vacker. Bra gjort!
2014-09-04

  Angel of love
Ah så väldig bra.
2014-09-03

  Connie
Mycket bra!
2014-09-03

  M M Mannheim VIP
De två första verserna är underbara, de övriga bra.
2014-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Med vacker text förmedlar du ett kärleksfullt möte!
2014-09-03

    ej medlem längre
Vackert sensuella ord.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP