Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret ligger i frågan


- Vad vill du ha för samhälle?
- Ja, just det! Jag vill ha ett samhälle!




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-03 12:53



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Samhället som sådant lär inte kunna vilja någonting alls, men bisamhället vill nog inte inte ha mig. Däremot vill jag gärna ha honung. ;)
2014-09-04

  lodjuret/seglare VIP
Men vill samhället ha dig?
2014-09-03

  Ponkla
Påminner lite om min aforism. :)

Det som inte har upptäckts?

Frågan kräver ett svar.

Svaret är frågan.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST