Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheterna

Men varför berättar du inte allt

för att ingen skulle tro mig


men jag bryr mig inte längre


Det var Gud

och inte jag

som skrev mitt öde


Och bara han vet varför

varför jag blev vän med en zigenare

på en rosa cykel

som fick mig att gråta


bara för att ett ögonblick senare

skratta högt


bara Gud vet

vem som stal mina pengar I Mecca


vilka som tar betalt för vatten


eller vem denna jävla kung är

som förföljer mig överallt

och påstår

att jag fattas ett dokument

för att få vistas I hans land


Kan du förklara

varför Crazy horse

hela tiden

rider in I bild

så får du gärna berätta


för jag vet det inte


du ser själv hur förvirrat det är


och då har jag verkligen inte

berättat allt


så jag behåller det för mig själv

möjligtvis

kan du läsa något här


men för polisen

och psykdoktorn

berättar jag ingenting


jag har mina skäl


Vad beträffar denna så kallade

kung

vill jag bara säga

att så länge han låter mig vara ifred

är allt väl


men tyvärr kan jag inte erkänna

hans anspråk

på mitt land


Men vad gjorde Djävulen

I din bil


det var jag som satte honom där


nu får du visa vägen

sa jag

och så bar det iväg


färden gick genom vägspärrar

och övergivna motorvägar


vi körde under månens sken


du vet hur det är

I mörker hittar han bra


hela tiden ville han rycka upp dörren

och fly


men jag hade honom

I min högra hand

och körde med den vänstra


nu din jävel

är du fast skrek jag

medan han kippade efter luft


men någonstans på vägen

lyckades han ändå fly


men till skillnad från Gud

är han ganska enkelspårig


så jag tror nog ändå

att vi ska hitta honom igen


det finns några spår

att följa


så förmodligen

är det bara en fråga om tid

och tålamod























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 19:42



Bookmark and Share


  i af apa
du är stark
i din stil!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP