Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARA OCH SLÖSA

 

Sparar orden

du slösar

på mig

 

sätter

in dem

på kontot

 

värdet ökar 

från dag

till dag

 

ofta

räknar jag

dem

 

hör

hungern

i din röst

 

känner

smaken

av dig

 

när du

kommer

med orden




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-04 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skrivit vännen!
2014-09-05

  Lehva VIP
Mycket vackert.
2014-09-04

    ej medlem längre

Tycker mycket om dessa rader
och hur du flätat samman det ljuva i innehållet ...
2014-09-04

    ej medlem längre
Snyggt..
2014-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Det är det jag kallar kärlek!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP