Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When I am cracked

When I am cracked I must be gentle.
Take it all gently. when I speak to people.
But I can also be on my own writing, being silent.
Silence is golden, you know.
Let it be. It is okey not being okey.

Trust in yourself anyway.

Silence will give you gold.

Love from the Bohemian




Prosa av bohemen VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2014-09-05 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP