Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENKIND - haiku

I älskogsleken

pyntas rosiga kinder

med himmelskt flöde




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-05 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2014-09-07

  Connie
Härligt passionerat och hett!
2014-09-06

  Petter Wingren
Hett
2014-09-05

  Tobias Haglund
Du är riktigt snitsig på haiku! Man höjer förväntningarna när man ser att du har skrivit! Bra gjort.
2014-09-05

  Ponkla
Mycket bra!
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Precis så!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP