Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV GIVEN

 

Trasig 

docka

av porslin

lagad fin

 

liv given 

kött

och blod

känslor inuti

 

älskad

ömt av

snälla

händer

 

ord

att lita på

när stormen

rider sinne

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-06 17:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömhet i orden!
2014-09-07

    ej medlem längre
Det bor kärlek och trygghet i dina underbara ord.
2014-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar värme, trygghet och kärlek!
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP