Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterväntan

I den avlövade parken
tecknar grenarna sina blyertsstreck
mot en utsuddad himmel.
Kajorna liknar sotiga löv
som stiger ur förnan
för att åter ta plats i trädkronorna.
Stegen mot grusgången
avlägsnar sig alltmer
i riktning mot en större tystnad
men försvinner aldrig helt.
Någonstans i en trappuppgång
fortsätter ett hjärta att bulta på dörren.




Fri vers av Nitram P
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-05 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kala grenar tecknar sina blyertsstreck
mot en utsuddad himmel
- vacker strof
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P