Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och döden

Vad strävar du efter?


Kärleken och döden


men hur ska du finna kärleken

om du är död


nja är det inte snarare så

att utan Kärlek

är jag redan död


och jag har varit död länge

nu söker jag efter Kärleken


för döden vet jag mycket om

men om Kärleken ingenting


och ju mer jag vet

ju mer förvirrad blir jag


du ser ju själv

ju mer jag skriver

ju mindre förstår du


Hade jag bara skrivit Kärlek

hade du genast förstått vad jag menade


så kanske är det för att jag vet för mycket

som jag inte hittar Kärleken


Med henne

som vägrar lämna mitt hjärta

är det likadant


I många år

visste jag

att jag glömt henne


men så såg jag henne ett ögonblick

och plötsligt visste jag ingenting


mer än att jag fortfarande älskar henne


och nu vet jag inte om jag ska förbanna

min hjärna

eller mitt hjärta


Men döden då

det är väl ingenting att sträva efter


nja


hittar jag bara kärleken först

är döden ingenting



































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 11:55



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...sant...och väldigt vackert!
/Aisha
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP