Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Tillit till samhället
medmänniskorna
handlar om sammanhållning
och att man tror på den bärande
samhälls iden

Samhällen i sönderfall
genererar otrygghet
motsatsen till tillit




Fri vers av AA VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-06 22:26



Bookmark and Share


  mickech
Så sant som det är sagt!!
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP