Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsande vägar

 

 

Jag känner mig förlorad

om en dag går

utan att jag hör något från dig.

 

Du har gett mig så mycket

den korta tid jag känt dig.

 

Som om vi känt varandra i evigheter

kanske har vi gjort det?

 

Våra vägar kanske korsades

i någon annan galax 

i kosmos någonstans.

 

Vi fångades upp i varsit svart hål

och kom ut på andra sidan

landade här på jorden båda två.

 

Allt är ett kretslopp i atmosfären

där vi träffas då och då.

 

Kanske kommer du till mig

i natt

jag undrar bara.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-07 01:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
finstämd sannhet
2014-09-08

  Angel of love
Väldigt öm och fin text.
2014-09-08

  anits VIP
Så fint och längtansfullt skrivet!
2014-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin text om längtans blåa blomma.
2014-09-07

  WyS VIP
Finstämd!....om gränslöshet!
2014-09-07

  Palett
Fin text !
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP