Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växer i natten

I mörkret endast från datorns sken
och utan publik på min lilla scen

Smeker tangenter ord växer fram
ibland är de vägda men inte i gram

Meningar snubblar och tungan vill vricka
Som kolsyrebubblor till ytan kan spricka

Natten och jag är ett kärlekspar
Till mina texter är det han som är far

Medans du sover en liten stund till
flyr jag med Natten när orden står still




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna