Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELVETESGAPET

 

Ur

Helvetesgapet

klättrade jag

 

ett steg

i taget

föll ner

 

igen och igen

 

någon

sträckte

ut sin hand

 

drog mig

sakta

uppåt

 

igen och igen

 

till livet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-07 18:11



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Det krävs uthållighet och mod att rädda sig själv. Eller någon annan.
Berörande text.
2014-09-08

  Lars Hedlin
Starkt framfört!
2014-09-08

  Petter Wingren
Gott att det fanns en lyftkraft för dig.
2014-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Texten går rakt in i hjärtat
Jag vet precis.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP