Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRUSKORN - haiku

Liten sten i skon

vill tillbaka till grustag

ej bli trampad på




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-08 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! (tolkar denna att den kanske har med mobbning att göra)
2014-09-09

  Ponkla
Riktigt kul o bra skrivet!
2014-09-08

    Dan Myrbeck
Så kände ja mej när ja var i Italien som
turist och drabbades av kulturkrockar!
2014-09-08

  M M Mannheim VIP
Visa lite mer respektive för en sten i skon. Ta ut den med respekt för tänk på att den är miljarder år gammal.
2014-09-08

  Tobias Haglund
Arbetarklasspojken som tog anställning på banken eller bonden som flyttade in till staden. Finns många tolkningar på denna! Bra gjort!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP