Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drog

Torkar mina tårar med den snart accepterade verkligheten,
lögnerna brinner ner för mina kinder 
fräter upp gamla ärr
sadistiska tårar som njuter av mina masochistiska tankar,
men jag kan inte sluta gråta.




Fri vers av Moomin
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moomin