Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deep abyss


like Florence said, it's always darkest before the dawn
waiting for it to come
though it never does
because deep down in the abyss
the sun never shines.




Fri vers av Moomin
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-22 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moomin