Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg

Och när han sa
Jag älskar dig
försvann alla skuggor och hon förstod
att allt hon tidigare hade upplevt
hade varit i svartvitt
Och de grönblå ögonen försäkrade henne om
att det kommer aldrig bli så igen.




Fri vers av Moomin
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moomin