Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ett slag mot bröstkorgen
Förlåt
Ytterligare ett slag och jag tappar andan
Förlåt säger du
Och slår en gång till
Förlåt
Våra tårar rinner och du förstår inte
Varför, men du fortsätter ändå slå.




Fri vers av Moomin
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moomin