Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla rastjat




Att vi skall ha så svårt att fatta

Vår ras är Homo Saphiens Saphiens.


Om någon hittar en människa av en annan ras

Vänligen lägg ut detta fynd!


Du kommer troligen få arkeologer att häpna

Vår ras mördade troligen Neanderthal-men vem vet?


Kanske finns en renrasig Neanderthalare någonstans!



Om så är fallet-kan vi börja tala om rasism!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 04:06



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Texten borde finnas med i Almedalen, den skulle göra en och annan galen.

2014-10-04

  aol
Bra skrivet vännen
2014-09-15

  Staffan Nilsson
Människa (Homo sapiens sapiens) är en ART av släktet Homo (tillsammans med bland andra neandertalmänniskan, Homo floresiensis och Homo erectus) som tillhör familjen hominider och som i sin tur tillhör ordningen primater.
Från wikipedia
2014-09-08

  lodjuret/seglare VIP
Någon skrev nyligen om Belgian blue. Kan en ras framodlas eller är det en byracka då? En sådan där typ som befolkar byar? I Norge heter stad by. I Sverige har vi bara kommuner. Gör det oss alla till kommunister?
2014-09-08

  Peter Olausson VIP
vårt "behov" av att särskilja är tydligen oändligt, från det egna trygga grannskapet till nästa kvarter, där de redan är lite "annorlunda". Rastänkandet är någon slags fortsättning på vad barn håller på med i sandlådan. Som du säger: kan man hitta någon i biologisk mening "annorlunda" människa, så vore det en vetenskaplig sensation. Ändå håller t ex USA:s passmyndigheter på med tjafset om kaukasisk ras...
2014-09-08

    ej medlem längre
Om du följt med och läst lite så hade du vetat om att asiater och européer har en del av neandertalare i sig, medan afrikaner inte har det.

Ur det får ju var och en dra sin egen slutsats.

http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/tillsammans-ar-vi-20-neandertalare

2014-09-08

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet!
Det är så uttjatat detta ord så man kan spy
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt