Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på Alba


En ny vecka

 

en ny vecka

har tagit sin början

 

en ny dag

med nya möjligheter

 

en dag

där jag ska få vara tillsammans

med min fyrfotavän Alba

 

det är länge sedan

vi varit varandras sällskap

och vän

 

det ska bli så roligt

det kanske kommer

att få mig

att må bättre

 

så nu är det snart dags

för mig

att ge mig i väg

till min fina allra bästa

fyrfotavän

 

 

anits 8 september 2014




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-08 08:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fina och varma rader om din fina vän!
2014-09-11

  Ljusletaren
Fina Alba!
Att få ha tillgång till ett djur det är en lyx som alla behöver få vara med om. Sann kärlek utan baktankar osv. /kram
2014-09-10

    maija tuori

Fint skrivet med värme och kärlek.
2014-09-09

  marie ohlson
Härliga ord! Och en sån fin hund du har. Djurens kärlek gör underverk för själen.
2014-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du hade en trevlig stund...:-)
2014-09-08

  ULJO
Fin bild till denna vardagsnära text
2014-09-08

  Lars Hedlin
VAcker i text och bild!
2014-09-08

  Bibbi VIP
Ha det riktigt bra!
2014-09-08

    Dan Myrbeck
Vilken fin hund! Matchar
fotbollen till och med!
2014-09-08

    ej medlem längre
Hundar är mycket trofasta å helar människan!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP