Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är ifrån Google!


Like a vagabond!

Like a vagabond I travel alone

From universe to universe so strong

 

Deliver my inner self

Bringing warmth to lonely souls

 

All are as one ….




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 205 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-08 16:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2014-09-11

  Fem hjärtan VIP
Innerlig och varm text!
2014-09-11

  Angel of love
Så varm och fin text.
2014-09-10

  Magica VIP
Vi är alla en del i något större, allt hänger samman (Gaia).

2014-09-10

  Lindha W Gustavsson
Känslofylld och tänkvärd!
2014-09-09

    ej medlem längre
Värmer själen, fint.
2014-09-09

  Carina Bendix
Varm och behaglig text.
2014-09-08

  Ingrid Trolle
Mjukt och
vackert och
ömt. Man
känner sig
omsluten
2014-09-08

    Dan Myrbeck
Written with
love and
warmth.
2014-09-08

    ej medlem längre
Det är en viktig uppgift - en varm innerlig text!
2014-09-08

  Åse Tropp VIP
Som sagt, du ger dig inte och dina varma meningar träffar i hjärtat.
2014-09-08

  Teresia Ridell
Likt en stor kram. Underbart *!
2014-09-08

  louisegirl
Så själsligt varmt...
Underbart!
2014-09-08

    ej medlem längre
Varma ord.
2014-09-08

    ej medlem längre
You're Mr Feelgood himself!
2014-09-08

  bumerang
Gillar verkligen ordet
"vagabond".
Universum ser jag som
vårt inre, vår själ.
Din uppgift är viktig.
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin