Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTOPI

 

Befrukta

våra ögon

med

kärleks ljus

 

så svarta

bilder

byter

skepnad

 

krig

och bomber

drunknar

i Tårars hav

 

världen

ler och

dansar

på sommaräng

 

barnen

leker

tills skymning

faller

 

får somna

i jordens

trygga

famn

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-08 18:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar!
2014-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nu handlar ju denna text om en önskan att människor ska agera annorlunda. Till syvende och sist har man alltid ett eget ansvar för sina handlingar.
2014-09-09

    ej medlem längre
Som en stillsam och mycket vacker bön.
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP