Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konserverad känsla i mina barndomsminnens ruiner!

Det är dagar som dansat förbi,
simmat in i det förflutnas trygga hamn,
en tid som aldrig styr stegen tillbaks igen.

Om jag blundar kan jag fortfarande känna känslan,
känna doften av violer och nyklippt gräs,
under den blåaste himmel kan jag se hur vi sitter i solen och dricker trekantig festis,
lillasyster, mamma och jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-09 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann