Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMOROSO

 

Hör

mina hjärtslag

sjunga

i kör

med dina

 

när

du kommer

gående

med längtan

skriven utanpå

 

händerna

oblygt

sträckta

efter mitt

och ditt

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-10 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-09-11

    ej medlem längre
Härliga rader att läsa..
2014-09-11

  Petter Wingren
Enkelt slimmat snyggt
2014-09-11

  KattenKin VIP
Vilka vackra ord om kärlek!
2014-09-10

    ej medlem längre
Så få ord...men så mycket känsla.
2014-09-10

    ej medlem längre

Så ljuvligt vackert skrivet ...
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP