Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ HÄDAN - haiku

Som en gumma böjd

står björken ålderstigen

rädd för sågens blad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-09 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna!
2014-09-11

    Dan Myrbeck
Synnerligen bra haiku, uppfyller alla krav!
2014-09-10

  Angel of love
Gillar dina haiku.
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP