Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TARANTELLA

 

I syndfull

svart

korsett

 

glittrande

fuktiga

läppar

 

ler hon

och

lockar

 

visar sina

dolda

talanger

 

en spindel

med fångat

byte

 

suger näring

tills skalet

återstår

 

en förbrukad

tomhänt

man

 

fattig

hjärta

och pengar

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-09 18:06



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Giftigt och bra beskrivet... grattis vetja!
2014-09-15

  Lars Hedlin
Mixar om känslan bra här!
2014-09-11

  Petter Wingren
Svart giftig erotik
2014-09-11

  bittemi VIP
Aj, aj! Snyggt!
2014-09-10

  KattenKin VIP
Wow vilken skriftlig käftsmäll, helt i min smak! Rå och sann i snygg förpackning.
2014-09-10

  Angel of love
Så bra skrivet, gillar hela texten från början till slut.
2014-09-09

    ej medlem längre
En text som ruskar om.
2014-09-09

  Tobias Haglund
Snyggt och stiligt genomfört, som vanligt!
2014-09-09

    ej medlem längre
En stark text - en metafor - snyggt..
2014-09-09

  Lehva VIP
Vilken stark och krass text. Häftig..i sin ondska...
Bravo.
2014-09-09

  Ponkla
Giftigt skrivet!
2014-09-09

    ej medlem längre


Så bra ....
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP