Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka på jobbet

Tjena tjena

jaså du är tillbaka


ja


Hur är läget?

jodå

jag går omkring med en kniv I hjärtat

annars är det ok


själv då?


jodå

tog en överdos

och dog

annars är det ok


du kan jag låna din telefon

har Inga pengar på min


jaha livet går sin gilla gång

för oss alla


och för varje dag

vänjer jag mig mer och mer

vid maktlösheten


så jag lyfter mina händer

säger Alhamdu Lillah


och går vidare
















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-09 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP