Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus ??

Ljus,
led genom ditt fönster,
Visa vägen till vintervalsens mark.
Dansa där svag glömdes av .
Till marken där frusna sätter sin fot,
i skräckens viskande melodi.
Stråla där med harmoni.
Belys där ingen ser,
där man tar och inte ger,
Och i tacksamhet, strålar där mer.
I kylan där ingen vill bo,
i det hårda iskalla land.
Led med värmande hand.
Det ljusa väcker och förvandlar allt,
och i denna strålande värld här och nu,
är det sista att belysa,
att ljuset, är också du.

??




Fri vers (Fri form) av Fantasidansen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-09 19:42



Bookmark and Share


    nånja
fin
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fantasidansen
Fantasidansen