Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör vår "visa"

Att vara "rätt vis", eller orättvis.
Tänk orättvisa rättvisor, rättvisa orättvisor, tänk, bara tänk.
En tanke är bara en tanke tills man höjer volymen på ett eller annat vis.
Visor spelas och visas på alla vis, för varje tanke är en visa.
Sänk volymen på orättvisa och rättvisa och där emellan
hörs att alla är vi visa.




Fri vers av Fantasidansen
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-09 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasidansen
Fantasidansen