Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDINNA

En slumrande gudinna, begravd i normer och struktur.
Påpälsad av dess kedjeröka natur.
Fast i fasoner och illusioner.
Kunde bara höra galenskapen och maskopins grälla toner.

Vackra barn från änglarnas hand, i klorna på blindheten.
I fällan förr korrektheten. Fast i dess stormiga land.

Oviss om att Moder jord hon vet,
att det ej finns någon separation och hemlighet.

Slumrande gudinnor små kan visheten nå, ty moderns ömsinta famn
kan väcka alla starka band.

Under möjligheternas fruktträd, gudinnan ovetande satt.
Oförmögen att höra frihetens skratt.

Modern hon log som bara en mor kan.
Med handfasta tag, ruskade hon möjligheternas träd. Frukten regnade rikligt ner.
Modern ruskade kärleksfullt mer.

Det var en smärtande ovetskap som över gudinnan föll. Hårdare i det bekanta hon höll.

Moder, vår kära moder, väntade tålmodigt minsann, överöste med möjligheter och höll henne hårt i sin famn.

Tårar små, smög sig fram i de få. Av värmens kyss, glittrande godhet rann ner för gudinnan kind. Det vackra i ovissheten seglade nu förbi

Varma ovisshet frukten av öppenhet,
under trädet hon satt
befriad från sin hemlighet. Äntligen hördes frihetens skratt.
Vaken som moder jord själv beskådades nu livets skatt.




Fri vers av Fantasidansen
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-09 20:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnan i var kvinna måste få utleva fritt, slå sig fri från alla normer och strukturer

kvinnan är i ett med naturen, med universums själ, hon bör få lusta fritt, leva fritt, begära fritt, verka fritt

vi män ägs av henne, av Moder jord, av kvinnan, av gudinnan, ni har till fullo rätt, att undersätta oss era normer och strukturer, vi skall bara kunna verka inom ramarna för vad gudinnan vill.

Gudinnan är allt, har rätt att styra allt, begära utav oss, allt.

2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fantasidansen
Fantasidansen