Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (rotorljud)

 

 

sparvflock pickar frö

lyfter som på kommando

helikopterljud

 

(c)tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-09 22:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild tecknar du.
2014-09-10

  Ponkla
Den var bra!
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra