Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLYCKSRISK - tanka

 

Svartblänk i asfalt

vägbana tagen av regn

gav vattenplaning

krossade drömmar och liv

i skenet av röda ljus

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-10 17:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stark och bra.
2014-09-11

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-09-11

  Petter Wingren
Bra
2014-09-11

  Lehva VIP
Stark och obehaglig. Du berör.
2014-09-10

  Connie
Stark skräcksyn!
2014-09-10

  Tobias Haglund
Mycket snyggt och väl genomfört!
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP