Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Kvällen har gått till ända
vi går mot en ny dag
ett oskrivet blad

Sakta börjar gårdagen
släppa taget
om tanken
stillheten råder
ögonen klipper
snart inträder sömnen
och förberedelsen
för en ny dag




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-11 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP